rolunk

Éles ipari projekteken dolgoznál már az egyetem alatt? Akkor a ProDSP gyakornoki program neked való

A ProDSP Technologies és a Műegyetem együttműködése nagy múltra tekint vissza.  Cégünk 2008-as megalapítása óta nagyon jó kapcsolatban van a BME-vel, hiszen az alapítók eredetileg a BME Méréstechnika Tanszékén voltak doktoranduszok és kollégák.

A Méréstechnika tanszékkel azóta is folyamatos a kapcsolat, és időről-időre különböző együttműködésekre is sor kerül. Emellett cégünk folyamatosan fogad a MIT tanszékről szakmai gyakorlatos hallgatókat. 

Ahogy nőtt a cégünk, a szakmai területek is folyamatosan bővültek, így a gyakornoki programunk is egyre gyarapodott. További villamosmérnöki hallgatók mellett a BME Gépészkaráról is érkeznek folyamatosan hallgatók hozzánk. Legutóbbi fejlemény az, hogy már nem csak mérnökhallgatókat, hanem technikus gyakornokokat is várunk szeretettel.

Miért érdemes hozzánk jönni gyakornoknak?

Nézzünk meg a tényeket, amelyek segíthetnek eldönteni, hogy a ProDSP-e a megfelelő gyakorlati hely számodra!

 • Cégünk gyakornoki programja alkalmazkodik az egyetemi tanulmányokhoz, így nálunk valóban azzal foglalkozhatsz, amit tanulsz.
 • A gyakornokok nálunk a csapat teljesértékű tagjai, ugyanúgy tekintünk rájuk, mint a főállású kollégákra - nálunk mindenki tudni fogja a nevedet.
 • A gyakornokokat az első naptól kezdve támogatja egy szakmai mentor, aki napi szinten dolgozik együtt a hallgatóval.
 • 10+ év tanszéki munka után tudjuk, hogy az egyetemi kötelezettségek is fontosak, így mi ebben is támogatunk téged.
 • Nálunk lehetőséged van a nyári szakmai gyakorlat teljesítésére is.

Valós projekteken dolgozhatsz!

A ProDSP-nél a témák minden esetben konkrét ipari projektekhez kapcsolódnak, nem "kutatás" jellegűek, hanem a cég élő fejlesztési feladatainak szerves részei.

A következő területeken kínálunk témákat számodra:

 • BSc önálló labor
 • BSc szakdolgozat
 • MSc önálló labor
 • MSc diplomatervezés tárgyak

Milyen nálunk a gyakornokok élete?

Mivel a ProDSP egy 40 fős kis cég, nálunk valóban mindenki ismer mindenkit. Éppen ezért gyakornokaink joggal érzik úgy, hogy köztünk ők is számítanak.

Amikor hozzánk kerülsz, kapsz egy mentort, akinek a szoros szakmai felügyelete és támogatása mellett egyből mélyvízbe kerülsz. Ez azt jelenti, hogy az első perctől éles ipari projekteken dolgozol majd.

Éppen ezért a témádat is úgy választjuk ki, hogy az direkt módon kapcsolódjon egy valós, éppen folyó projektünkhöz. Így nálunk „egyből a terepen” tudod kipróbálni, amit az egyetemen eddig tanultál. De hogyan alakult eddig az itt végzett gyakornokok szakmai élete?

A számok magukért beszélnek!

Jelenleg (2021-ben) 2 gépészmérnök, 2 villamosmérnök és 1 technikus gyakornokunk van a cégnél.

A mostani állandó csapatunkba pedig 11 főállású kolléga érkezett a gyakornoki programból, mely jól mutatja azt a tendenciát, hogy a gyakornokok általában nálunk is képzelik el a jövőjüket a gyakorlati idő lejárta után. 

Akik pedig nem nálunk folytatták szakmai karrierjüket a program elvégzése után, ők is mind megállták a helyüket a szakmában, legyen szó akár magyar multikról, akár külföldi munkahelyekről.

Neked való cég a ProDSP Technologies?

Ha elolvastad a cikket, erre a kérdésre te magad adhatod meg a választ leginkább.

Mi annyit javaslunk, hogy csak akkor jelentkezz hozzánk, ha nem riadsz vissza az izgalmas szakmai kihívásoktól, ha valós gyakorlati tapasztalatot keresel, és ha szeretnél egy profi szakmai közösség aktív és hasznos tagja lenni egy folyamatosan bővülő high-tech mérnökvállalatnál.

Szerző: Molnár Károly
CEO

huf éves árbevétel
mérnök és szakértő
ipari tapasztalat
megvalósult projekt

Blog

 • Összes
 • Egyéb
 • Esettanulmány
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Referenciák

Jabil Circuit

 

Bosch Continental Vincotech Thyssen Krupp Presta Knorr-Bremse

 

Valeo ValeoSiemens

 

Evopro Innovation

 

KUKA Robotics

 

On Robot

 

Bosch

 

Matron

 

boschcontinentalevoprojabilknorrbremsekuka
onrobotthyssenvaleovaleo siemensvincotech