Légy Te is a ProDSP dinamikusan 
növekvő csapatának tagja!

Birta Emese

Birta Emese

hr@prodsp.hu

Hosszú távra tervezel megbízható és inspiráló munkakörnyezetben, ahol a szakmai fejlődés minden lehetősége adott? Szívesen dolgoznál velünk változatos, innovatív ipari projekteken a legnagyobb vevőkkel, egy szuper csapatban? Akkor nálunk a helyed, nézz körül nyitott pozícióink között és jelentkezz hozzánk!

hardver

Kreativitás

Olyan iparágban dolgozunk, ahol sikerünk egyik kulcsa a folyamatos innováció. Éppen ezért kreatív és inspiráló környezetet teremtünk, mert így tudjuk a legtöbbet kihozni magunkból.

hardver

Megbecsülés

Számunkra egyértelmű, hogy minden kollégánk, aki részt vesz az álmaink megvalósításában, egyenlő bánásmódot és megbecsülést érdemel.

hardver

Kihívás

Munkánkkal a jövő alapköveit segítünk letenni partnereinknek egy járatlan úton, így minden nap új kihívásokkal szembesülünk, amikre mi találjuk meg a legjobb megoldást.

hardver

Munka-magánélet egyensúly

Szeretjük a munkánkat, de csak akkor tudjuk jól végezni, ha mellette jut időnk magunkra és a családunkra. Rugalmas munkaidő és homeoffice lehetőség biztosítja, hogy te is megtaláld az egyensúlyt.

hardver

Közösség

Nem csak az a fontos, miért dolgozunk nap mint nap, hanem az is, hogy kikkel. A megfelelő munkakörnyezet mellett épp ezért gondoskodunk arról is, hogy jól érezd magad nálunk - legyen szó csapatépítő programokról, közösségi terekről vagy céges bulikról.

hardver

Esélyegyenlőség

Hiszünk a sokszínűségben, az elfogadásban és abban, hogy különbözőségeink által leszünk erősebbek csapatként.

Mit biztosítunk számodra, ha hozzánk jössz dolgozni?

  • Szellemiséget: Kreatív és inspiráló környezetet, nálunk mindig akad valaki, akivel meg tudod vitatni az ötleteidet, és számítunk is javaslataidra.
  • Függetlenséget: Szakmai szabadságot és önállóságot biztosítunk számodra, nem állunk a hátad mögött állandóan. 
  • Inflációkövető béremelést: Minden év januárjában automatikusan megemeljük az összes kollégánk fizetését az előző év inflációs százalékával.
  • Nyelvtanulást: Ha erősítenél az angol vagy német nyelvtudásodon, van lehetőséged nyelvórákra járni.
  • All You Can Move kártyát: Az ország rengeteg pontján felhasználható multifunkciós sportkártyát igényelhetsz, amit pénzügyileg is támogatunk cégoldalról.
  • Bónuszt: Teljesítményértékeléssel egybekötött bónuszrendszerünk van, mert fontosnak tartjuk a kiemelkedő teljesítmény díjazását és a rendszeres visszajelzést.
  • Kikapcsolódást: Szeretjük a közös programokat, ezért az irodában minden nap lehet csocsózni és pingpongozni, esetleg kiülni a tetőteraszra, de a kétheti sörözést és az éves bográcsozást sem érdemes kihagyni.
  • Jótékonysági törekvést: Minden évben megtartjuk a jótékonysági sütivásárunkat, ahol a befolyt összegből a Magyar Élelmiszerbankot támogatjuk, illetve szintén minden évben részt veszünk a Cipősdoboz-akcióban is.
  • Biztonságot: 13 éve stabilan működő, magyar tulajdonú vállalati hátteret.